Utställningsbolonka 2019

2a bästa hane/bästa tik        8 poäng
3a bästa hane/bästa tik        6 poäng
4a bästa hane/bästa tik        4 poäng

Dessutom får bästa hane/tik 1 poäng för varje slagen hund i det egna könet. Hund som blir BIR får dessutom tillgodoräkna sig 1 poäng per slagen hund även i det motsatta könet.

Beräknas på de 5 bästa poängen. Är hundens ägare inte medlem i SRTBK plockas den bort vid slutsammanställningen. Vid lika poäng kommer den före som slagit flest hundar vid enstaka tillfälle. Poängberättigade är alla officiella utställningar i Sverige.

Poängen redovisas utställning för utställning i excel-fil, endast för klubbens medlemmar. Länk till fil HÄR

Listan uppdateras cirka en gång per kvartal (senast 2019-05-05)

Plac

TRUFFELNOSE BARON (H)

LUCKY STAR KRASOTKA MOJA (H)

COCOA LOVE CANIS BOHEMIA (T)

SMEDBYS B EUROWINNER (T)

TALISMAN ZAPADA GASPAR (H)

RUSSKAYA ROSKOSH NASLEDNIK (H)

BOUNIEN FEMME FATALE (T)

AISHA HOPE IN YOU (T)

BELLA BOLONKA MY STRONG LOVE BAMSE (H)

ASSOL FROM LOVELY GUYS (T)

RUSSKAYA ROSKOSH USLADA (T)

LITTLE CURAGE ZORRO (H)

RUSSKAYA ROSKOSH ILYUSHA (H)

Övriga resultat 2019

Gemensamt för samtliga aktiviteter är:

• Årslistan baseras på tävlingsresultat som finns registrerade på SKK Hunddata.
  • Nedanstående regler gäller från 2017-01-01
  • Resultat räknas för tävlande under ett kalenderår, dvs 1 januari-31 december.
  • De fem (5) bästa resultaten räknas, om en hund uppnår fler resultat än så räknas de resultat där hunden har erhållit högst listpoäng. Resultaten kan vara från olika klasser under samma kalenderår.
  • Är hundens ägare/förare inte medlem i SRTBK plockas den bort vid slutsammanställningen efter årsskiftet. Kontroll av medlemskap sker innan fastställande av listan. Vid lika poäng kommer den före som fått högst poäng vid enstaka tillfälle. Poängberättigade är alla officiella tävlingar i Sverige
  • Hunden med högst sammanlagda poäng vinner titeln Årets ... för respektive gren.
  • Poängen per tävling redovisas i samma excel-fil som utställningsresultaten. Länk HÄR

Poängberäkning Rallylydnad

Poängen multipliceras med en koefficient enligt följande:

Nybörjarklass: 1,00

Fortsättningsklass: 1,10

Avancerad klass: 1,20

Mästarklass: 1,30

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

RAMITA DE PALMA BRINA (T) 348,4

Poängberäkning Nosework

Summan av erhållna poäng minskat med antal erhållna fel divideras med koefficienten 10. Till detta läggs extrapoäng för respektive klass:

NW1 - 0 poäng