Lillan De Wall minnesutställning 9-10/4

Västernorrlands Kennelklubb håller Lillan De Wall minnesutsnällning den 9-10/4 på Gärdehov i Sundsvall.

Sista anmälan via post 1/3 och via internet 8/3 kl. 12.00

Domare för dagen är Eva Liljekvist Borg.

Bolonkorna ställs ut i grupp 9 den 9/4

Lycka till alla deltagende Bolonkor med mattar och hussar!!

Malmö Internationella 19/3

Malmömässan

Sydsvenska Kennelklubben Internationella utställning i Malmö 19-20/3

Bolonkorna ställs ut på lördagen den 19/3

Utställningen hålls i Malmö mässhall.

Domare för dagen är Bengt-Åke Bogren

Nu hoppas vi att våra Bolonkor i syd och deras hussar och mattar inte har glömt att anmäla sig.
Tyvärr så missade jag att påminna.

Strängnäs Internationella 12/3

strangnasLokalen

Nu börjar det närma sig sista anmälningsdagen för Strängnäs internationella utställning.

Sista dagen för anmälan per post är 15/2.
Sista dagen för anmälan via internet är 22/2 kl. 12.00
Vill också informera om att det är billigare anmälningsavgift innan 15/2

Utställningen hålls på Svenska Hem Arena på Tosterön i Strängnäs 12/3
I samband med utställningen kommer även klubben att ha årsmöte.

Hoppas nu på att det kommer en massa mysiga hundar och ägare så att det blir lika trevligt som vanligt runt ringen. Och även om man inte ställer ut så är man välkommen ändå om inte annat så på årsmötet. Glöm inte vaccinationsintyget om ni tar med er hunden/hundarna.