Svenska Russkaya Tsvetnaya Bolonka klubben

 

Hjälp till med bloggen här på klubbens hemsida  

Vore jättekul om ni som är medlemmar i klubben skulle vilja skriva blogginlägg som vi kan publicera. Det kan vara om en picknick ni har varit på tillsammans med er/a hund/ar, ett träningspass, eller bara en vardag med er. Bifoga gärna bilder, för vi älskar ju att se bilder på dessa bedårande pälsklingar.

Mejla då inlägget till bloggen@srtbk.se. Skriv gärna titeln på inlägget i ämnet.

Åsikter som kommer till uttryck i bloggen står som regel för respektive författares räkning och behöver inte ge uttryck för uppfattningar som delas av SRTBKs styrelse. Bloggansvarig förbehåller sig rätten att redigera, korta ner eller refusera insänt material.

Blogg

RALLYLYDNAD

Rallylydnad

I rallylydnad står samarbete, kontakt och glädje i fokus. Det är en allmän hundsport där alla hundar kan delta och alla klubbar inom Svenska Kennelklubbens organisation kan arrangera kurser och tävlingar.


Ett varningens ord till valpköpare

Så här i vårdagar är många redo att skaffa sig en hund och många tittar på Bolonkan som ju är en perfekt sällskapshund. Letar du valp, titta på srtbk.se där uppfödare finns med kontaktuppgifter. Några valpkullar finns också där under fliken "valpar och omplaceringar". skk.se/sv/kopahund/ är också en sida att titta vidare på.
Om man hittar annons om blonkavalpar som ser intressant ut och det står att valparna är registrerade i SKK var NOGA med att ta reda på valpens reg nr så du/ni själv kan kontrollera på SKK/hunddata att det stämmer. Tyvärr händer det att valpar säljs och säljaren säger att jag skickar stamtavlan sen. Godtag inte det! För "sen" kommer kanske aldrig! Stamtavla och alla andra handlingar som vaccinationsintyg och SKKs köpeavtal SKA följa med valpen vid köpet/överlåtelsen!