HUSREGLER FÖR HUND

Hunden ska inte vara i vardagsrummet.

OK hunden kan få lov att komma in nå’n gång ibland, när hela familjen är där.
Ok, hunden får vara i vardagsrummet om den har egen bädd och håller sig där.
Ok, hunden kan gå vart tusan den vill.

Hunden får i varje fall inte lov att ligga i soffan.
OK, hunden kan ligga i den gamla soffan men inte i andra möbler.
OK hunden får ligga i den andra soffan också. Den börjar bli sliten och vi måste snart köpa en ny.

Sängarna är förbjudet område! Det är helt klart!
OK, hunden kan sova i sängen om den håller sig till fotändan och bara när jag tillåter det.
OK hunden kan få ligga vid sidan om mig men uppepå täcket.
OK, hunden kan få sova under täcket om den håller sig borta från kudden.
OK, hunden får ligga vid sidan av mig, under täcket med huvudet på kudden om den ligger still. Men om den snarkar och sparkar får den gå därifrån.

OK hunden kan ligga i sängen och snarka och sparka bara den håller sig borta från madrassen på golvet – för där ligger jag…

/Annika

Namn: Margaretha@corpus-med.nu
Tidpunkt: 2016-08-19 13:28
Hej! Kanske kommer jag in fel väg, men min fråga är hur jag ska kunna komma på de olika flikarna på er hemsida? Har suttit och försökt ett tag. Älskar er ras och skulle vilja kolla när det finns valpkullar på gång eller nyfödda. Tyvärr har jag nyligen varit tvungen avliva min hund, 13 år gammal, några månader tillbaka och vill nu ta sikte på en bolonka. Tik
(då min syster har handlat hund).
Bästa hälsningar
Margaretha Cederholm