Ett varningens ord till valpköpare

Så här i vårdagar är många redo att skaffa sig en hund och många tittar på Bolonkan som ju är en perfekt sällskapshund. Letar du valp, titta på srtbk.se där uppfödare finns med kontaktuppgifter. Några valpkullar finns också där under fliken "valpar och omplaceringar". skk.se/sv/kopahund/ är också en sida att titta vidare på.
Om man hittar annons om blonkavalpar som ser intressant ut och det står att valparna är registrerade i SKK var NOGA med att ta reda på valpens reg nr så du/ni själv kan kontrollera på SKK/hunddata att det stämmer. Tyvärr händer det att valpar säljs och säljaren säger att jag skickar stamtavlan sen. Godtag inte det! För "sen" kommer kanske aldrig! Stamtavla och alla andra handlingar som vaccinationsintyg och SKKs köpeavtal SKA följa med valpen vid köpet/överlåtelsen!