Till valpköpare!

Ska du köpa valp för första gången?                   Hillarie 4

Här följer lite tips på hur du kan träna inför valpens hemkomst

1. Häll ut pölar av kall äpplejuice på golvet och mattorna och gå sedan runt barfota med ljuset släckt.

2. Gå till arbetet i ett par sockor där du har strimlat tådelen med en mixer.

3. Gå ut i regnet direkt efter att du har vaknat och säg "duktig valp, skynda dig nu, kissa och bajsa nu, sluta lek med kopplet, kom igen nu....".

4. Täck alla dina finkläder med hundhår, ljust hår till mörka kläder och mörkt till ljusa. Lägg också i några hundhårstrån i din mugg med morgonkaffe och i det nyöppnade smörpaketet.

5. Lek apport med en våt tennisboll.

6. Spring ut i snön barfota för att stänga grinden ut mot vägen.

7. Vält ut en korg med ren tvätt över golvet.

8. Lägg dina smutsiga underkläder på golvet i vardagsrummet när du ska få gäster.

9. Hoppa ur din favoritfåtölj just när din favoritserie närmar sig slutet och skrik: ”Nej, nej, inte där, det där ska du göra ute!". Missa slutet av programmet.

10. Lägg chokladpudding på finaste mattan och försök inte städa upp det förrän du kommer hem från jobbet på eftermiddagen.

11. Hacka på bordsbenet flera gånger med en skruvmejsel.

12. Slå sönder din fjärrkontroll till TV:n med en hammare.

13. Ta en mjuk och gosig filt direkt ur torktumlaren och linda den runt dig en mörk och ruggig höstkväll. Då får du en liten föraning om hur det känns när din valp somnar i ditt knä