Svenska Russkaya Tsvetnaya Bolonka klubben

 

Hjälp till med bloggen här på klubbens hemsida  

Vore jättekul om ni som är medlemmar i klubben skulle vilja skriva blogginlägg som vi kan publicera. Det kan vara om en picknick ni har varit på tillsammans med er/a hund/ar, ett träningspass, eller bara en vardag med er. Bifoga gärna bilder, för vi älskar ju att se bilder på dessa bedårande pälsklingar.

Mejla då inlägget till bloggen@srtbk.se. Skriv gärna titeln på inlägget i ämnet.

Åsikter som kommer till uttryck i bloggen står som regel för respektive författares räkning och behöver inte ge uttryck för uppfattningar som delas av SRTBKs styrelse. Bloggansvarig förbehåller sig rätten att redigera, korta ner eller refusera insänt material.

Blogg

September 2017

Nu drar höstvädret in - sitter och lyssnar på regnet som smattrar. Men än ska vi väl ha sköna soliga höstdagar framför oss!

Bloggen/arna har inte varit så aktiva på ett bra tag. Ibland hinns det helt enkelt inte med.
Mycket har hänt sen sist. Bl a har vi firat 10-års jubileum av rasens registrering i SKK. Och Rasspecial! Hoppas ingen missat det - läs isf på startsidan.
Styrelsens arbetet har under sommaren dominerats av förberelserna inför denna festivitet.

Nu tar vi tag i nästa stora uppgift och det är rasmontern på Stockholms Hundmässa.

I övrigt arbetar vi med att få fler av våra medlemmar att genomföra BPH. Vill man veta mer om det finns utmärkt beskrivning här

https://www.skk.se/sv/Vara-dokument/Ovriga-dokument/BPH/

SKK och SDHK premierar de som genomför och naturligtvis också er egen klubb SRTBK. Vill man veta mer - kontakt någon i styrelsen. Stora delar av kostnaden ersätts.

En del av våra medlemmar ställer ut sina hundar (exteriörutställningar) men flera roar sig med annat. Bland annat Rallylydnad, Viltspår, Lydnad och Nosework. Är du en av dem, skriv gärna några rader och skicka till web@srtbk.se så publicerar vi det i Bolonkabladet som snart kommer ut med årets tredje nummer. Glöm inte nån trevlig bild också.

Nu ska vi försöka blogga lite mer aktivt under hösten. Och ni medlemmar får såklart också bidra.

/Annika, ordförande

 bir o bim 26 aug 1

Fr vä BIM (bäst i motsatt kön) NORD UCH, JEUW-14 Viki Od Jizeri, Domaren Nils-Arne Törnlöv, BIR (bäst i ras) och BIS (best in show) SE UCH, DK UCH Mellvin's Fantastic Hilmer.
Från Rasspecialen 26 aug 2017/foto Per Bobeck