September 2017

Nu drar höstvädret in - sitter och lyssnar på regnet som smattrar. Men än ska vi väl ha sköna soliga höstdagar framför oss!

Bloggen/arna har inte varit så aktiva på ett bra tag. Ibland hinns det helt enkelt inte med.
Mycket har hänt sen sist. Bl a har vi firat 10-års jubileum av rasens registrering i SKK. Och Rasspecial! Hoppas ingen missat det - läs isf på startsidan.
Styrelsens arbetet har under sommaren dominerats av förberelserna inför denna festivitet.

Nu tar vi tag i nästa stora uppgift och det är rasmontern på Stockholms Hundmässa.

I övrigt arbetar vi med att få fler av våra medlemmar att genomföra BPH. Vill man veta mer om det finns utmärkt beskrivning här

SKK och SDHK premierar de som genomför och naturligtvis också er egen klubb SRTBK. Vill man veta mer - kontakt någon i styrelsen. Stora delar av kostnaden ersätts.

En del av våra medlemmar ställer ut sina hundar (exteriörutställningar) men flera roar sig med annat. Bland annat Rallylydnad, Viltspår, Lydnad och Nosework. Är du en av dem, skriv gärna några rader och skicka till web@srtbk.se så publicerar vi det i Bolonkabladet som snart kommer ut med årets tredje nummer. Glöm inte nån trevlig bild också.

Nu ska vi försöka blogga lite mer aktivt under hösten. Och ni medlemmar får såklart också bidra.

/Annika, ordförande

bir o bim 26 aug 1

Fr vä BIM (bäst i motsatt kön) NORD UCH, JEUW-14 Viki Od Jizeri, Domaren Nils-Arne Törnlöv, BIR (bäst i ras) och BIS (best in show) SE UCH, DK UCH Mellvin's Fantastic Hilmer.
Från Rasspecialen 26 aug 2017/foto Per Bobeck