Svenska Russkaya Tsvetnaya Bolonka klubben

 

Hjälp till med bloggen här på klubbens hemsida  

Vore jättekul om ni som är medlemmar i klubben skulle vilja skriva blogginlägg som vi kan publicera. Det kan vara om en picknick ni har varit på tillsammans med er/a hund/ar, ett träningspass, eller bara en vardag med er. Bifoga gärna bilder, för vi älskar ju att se bilder på dessa bedårande pälsklingar.

Mejla då inlägget till bloggen@srtbk.se. Skriv gärna titeln på inlägget i ämnet.

Åsikter som kommer till uttryck i bloggen står som regel för respektive författares räkning och behöver inte ge uttryck för uppfattningar som delas av SRTBKs styrelse. Bloggansvarig förbehåller sig rätten att redigera, korta ner eller refusera insänt material.

Blogg

10-årsjubileum

Lördagen den 26 augusti firade vi rasens 10-års jubileum. De första Bolonkorna registrerades i SKK 2007, även om några redan fanns i landet då.
Vilken dag! Fullt med folk och ännu fullare med hundar!
Och vi fick ju till en inoff rasspecial till slut trots alla tidigare motgångar och hinder som vi snubblade över.
19 hundar var föranmälda till den delen och hela 11 anmälde sig på plats till Drop-in delen. Domaren Nils-Arne Törnlöv (över 50 år i branschen) kom fantastiskt väl påläst och var noga och berättade även varför han dömde si eller så. Han var också mycket imponerad av hundarnas goda temperament! Trots att en del aldrig varit utställda uppförde de sig väl på bordet, om än lite osäkra.
Jättetrevlig med visning av Rallylydnad - Tack Pi och Brinna. Och tack till Karin Gustavsson som visade oss hur man kan jobba med hund på balansboll. Tack också till Melissa Westergård var på plats och fotograferade på beställning.
Vädret var med oss. Kaffet var gott, korvarna gick åt och nästan alla lotter såldes :-)
Alla gick hem med priser tack vare alla vänliga sponsorer.
CityPetEurogroomGisslén & FischerSvedeaFour FriendsSpeedishopHundsalong Finess och 
Kennel Becciebus, Kennel Eel GardenKennel Lagozzas
Kennel Mellvin’sKennel SmedbysKennel Stensöbäcken’s, Lisel Bobeck, Lena Nilsson
Ett stort tack till alla sponsorer och ett stort tack även till de som ordnade fram sponsorerna.