Svenska Russkaya Tsvetnaya Bolonka klubben

 

Hjälp till med bloggen här på klubbens hemsida  

Vore jättekul om ni som är medlemmar i klubben skulle vilja skriva blogginlägg som vi kan publicera. Det kan vara om en picknick ni har varit på tillsammans med er/a hund/ar, ett träningspass, eller bara en vardag med er. Bifoga gärna bilder, för vi älskar ju att se bilder på dessa bedårande pälsklingar.

Mejla då inlägget till bloggen@srtbk.se. Skriv gärna titeln på inlägget i ämnet.

Åsikter som kommer till uttryck i bloggen står som regel för respektive författares räkning och behöver inte ge uttryck för uppfattningar som delas av SRTBKs styrelse. Bloggansvarig förbehåller sig rätten att redigera, korta ner eller refusera insänt material.

Blogg

Skogspromenadens bevis på köksgolvet


Visst är det väl härligt med höst?!?

Det blir många skogspromenader med en hel del svamplockning, i alla fall för mej som bor nära skogen och älskar kantareller, så här års. Sonen tycker dessutom att smörstekta kantareller på rostad smörgås är bland det bästa som finns.

Svamp

Det enda negativa med detta är ju att alla otroligt vackra färggranna löv då letar sej in i mitt kök. (Fast det behöver man ju inte gå i skokgen för.) Det ligger liksom som en lite lövhög där efter varja promenad.
Jag tycker ändå att jag kollar hundarna innan vi går in och försöker ta bort åtminstone det värsta, men det verkar vara ena lömska löv som helt enkelt gömmer sej i pälsen ;) Det gömmer sej dessutom en hel del pinnar och annat spännande där i. 
Numer så sopar jag ihop allt och slänger det innan jag damsuger, annars får man bunkra upp med ett rejält lager med damsugarpåsar inför hösten.

Det är ju så himla vackert i skogen och hundarna bara älskar att vara där.
Lokes nyfunna favoritsysselsättning är helt klart att hoppa upp och ned på varenda sten och stubbe. Medan Hilmer tar det lite lugnare och är äter lingon medan jag plockar svamp.
En ganska bra uppdelning :)

skogsmulle

Önskar alla en trevlig höst!! Det som nu är kvar av den :)

MVH/Lena

P.S. Mejla gärna in höstbilder till oss som vi kan publicera här på bloggen.
Mejla då till bloggen@srtbk.se. D.S.


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S