Svenska Russkaya Tsvetnaya Bolonka klubben

 

Hjälp till med bloggen här på klubbens hemsida  

Vore jättekul om ni som är medlemmar i klubben skulle vilja skriva blogginlägg som vi kan publicera. Det kan vara om en picknick ni har varit på tillsammans med er/a hund/ar, ett träningspass, eller bara en vardag med er. Bifoga gärna bilder, för vi älskar ju att se bilder på dessa bedårande pälsklingar.

Mejla då inlägget till bloggen@srtbk.se. Skriv gärna titeln på inlägget i ämnet.

Åsikter som kommer till uttryck i bloggen står som regel för respektive författares räkning och behöver inte ge uttryck för uppfattningar som delas av SRTBKs styrelse. Bloggansvarig förbehåller sig rätten att redigera, korta ner eller refusera insänt material.

Blogg

Inför nyår


Som alla vet så är det inte alla hundar som är så förtjusta i smällare och fyrverkerier.

Det är supertråkigt att det fortfarande går att köpa fyrverkerier som privatperson och då inte enbart med anledning av våra pälsklingar utan även för att det sker en hel del olyckor.

Men nu vill jag i alla fall ge er alla lite nyårstips. 

En bra sak är ju att det finns hotel att ta in på med sin hund över nyårshelgen där det inte avfyras några raketer. Jag tror nog att det går att googla på det i närheten där man bor. Det brukar bl.a. finnas i anslutning av flygplatser.

Sen har vi ett hundklädesplagg som heter thundershirt. Det funkar!!! Läs mer här
P556L
Om man inte vill köpa en thundershirt för en dag om året så går det att ta en gammal t-shirt eller en elastisk linda och knyta ganska tajt runt hunden. Läs mer om det här.

Det finns oxå hundöronkåpor så kallade "muttmuffs". Dom vet jag inte så mycket om men jag antar att dom reducerar ljudet en hel del. Finns att köpa i olika storlekar här och säker på andra ställen också. Men det var det som kom fram när jag googlade :)

 10806-M_1

Jag önskar er alla en trevlig och lugn jul- och nyårshelg!

MVH/Lena

P.S. Är det någon som har några andra tips inför nyår så mejla gärna det till bloggen@srtbk.se så kan vi publicera det i ett inlägg. D.S.

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S