Årsmöte

(20190111) Kommer att hållas den 9 mars 2019. Vi väntar på svar från en lokalbokare, men mötet kommer att hållas i mälardalsområdet.

Aktivitetsbidrag

Nu kan du som medlem ansöka om Aktivitetsbidrag!

Bidragets storlek är 500 kronor och riktat till dig som tar eget initiativ till aktivitet i klubbens namn!

• Övergripande syfte ska vara förenligt med något av målen enligt §1 klubbens stadgar  - se fliken Klubben/stadgar
  • Ska annonseras på klubbens hemsida, Facebook och/eller Instagram
  • Ska specifikt gälla vår ras, Russkaja Tsvetsnaja Bolonka
  • Främst avsett för klubbens medlemmar men även icke medlemmar/andra raser kan delta i aktiviteten om platser finns

Ansökan om bidrag görs med bifogat formulär ”Ansökan om aktivitetsbidrag”.

Räcker inte raderna till så skriv gärna på blankettens baksida

Kommande aktiviteter 2019

En officiell rasspecial kommer vi att hålla i samarrangemang med Minigruppen under sensommaren. Att den är officiell innebär att Cert delas ut.

Vi kommer att ha en egen Bolonkadag med en inofficiell utställning i Strängnäs 10 augusti 2019. Här är alla bolonkor välkomna, även ni som aldrig ställt ut, ni som har er hund nedklippt och även ni som inte är medlemmar i klubben. Där vi vi kommer att bjuda på några andra aktiviteter, möjlighet att köpa fika och grillad korv.  Och en massa gemenskap!!

Vi hoppas på att kunna anordna BPH-dagar på en eller ett par platser i landet. Här är också alla bolonkor välkomna! Dock har de mattar/hussar som är medlemmar i klubben förtur (och får dessutom en stor del av anmälningsavgiften tillbaka).

Vi har fått äran att samarrangera SDHK's utställning i Högbo den 7 september (troligen tillsammans med ytterligare en klubb).  Här behöver vi hjälpande händer, uppgifter som att stå i sekretariatet, ordna utrustning i ringarna och liknande finns. Hör av er med ett mail till styrelsen@srtbk.se om du vill hjälpa till.

SDHK inbjuder till

Här hittar ni alla utställningar som arrangeras av SDHK under året med länkar till anmälningsformulär med mera

SDHK utställningar