Det här gäller för att annonsera i valplådan

- Uppfödaren ska vara medlem i klubben
- Uppfödare ska ha av SKK godkännt kennelnamn samt följa SKKs regler
- Inavelsgrad på kullen får vara högst 6,25%
- Föräldradjuren ska ha känd patellastatus samt ska vara ögonlysta
- Ögonlysningen får inte vara äldre än 12 månader vid parning
- Inga ärftliga ögonsjukdomar får ha påvisats vid ögonlysningen
- Föräldradjuren ska vara utställda på officiell utställning med minst "Very Good"
- Uppfödaren ska betala in valpgåvomedlemsskap i klubben för sina valpköpare (100kr per såld valp) samt sända den nya medlemmens kontaktuppgifter (namn, adress, telefon samt e-postadress) till klubbens kassör (kassor@srtbk.se)
- Annons ligger ute tills valparna är sex månader, för omplaceringar gäller sex månader från annonsen lagts upp

van gogh

Som valpköpare bör Du kontrollera föräldrarna på SKK/Hunddata för information om hälsoundersökningar och utställningsresultat.

Just nu: En kull

Flera av klubbens medlemmar väntar valpar under 2017. Ni hittar kontaktuppgifter till alla under fliken Uppfödare. Det kan vara bra att hålla koll både här på klubbens hemsida, men också på uppfödarnas egna websidor för information om väntade och födda valpar.

Namn:
Birgitta Schéle
Telefon:
E-post:
birgitta.schele@gmail.com
Hundens namn:
Birgitta Schéle
Reg nr SKK:
Födelsedatum:
20141212
Mer information om hunden:
Vi söker en fodervärd med Utställningsintresse till vår Russkaya Roskosh Zaznayka f. 20170801. Zanna har ett väldigt trevligt, charmigt och framåt temperament, och han har kommit en bra bit på väg med rumsrenhet, social träning mm. Ca 10 mil max från Vallentuna är önskvärt.

Zazna 1 Zazna 2 Zazna 3

Namn: Lena Sundell
Kennelnamn: Barvatorp’s
Telefon: 0737435048
E-post: barvatorps@gmail.com
Moderns namn: Tsvet Hibin Petuniya
Reg nr SKK: AS44766/2016
Faderns namn: Truffelnose Baron
Reg nr SKK: AS50458/2015
Kull född: 170830
Mer information om kullen:
Barvatorp’s Benny Bolonka är black & tan och Barvatorp’s Bozze Bolonka är brun. Två mycket trevliga grabbar som letar hem.
Valparna är självklart vaccinerade, vet besiktade, dolda felförsäkrade och väldigt trevliga. Vana med katter.

Barvatorps