Svenska Russkaya Tsvetnaya Bolonka klubben

BPH 2022

Vladisvet Favorit "Bailey"

har genomfört

BPH

Bild1

"Då har vår importerade härliga pojke Vladisvet Favorit, som vi kallar Bailey, genomfört Beteende och personlighetstest med skott (BPH), den 12 april 2022 i Nykvarn.
Dagen bjöd på underbart soligt väder, och både jag och testledare fick oss några härliga skratt när Bailey visade sin energiska och busiga sida.
 
Egentligen har man på känn hur väl sin hund klarar de olika momenten, men ändå är det spännande att se hur de hanterar situationer där jag som ägare inte agerar. Jag förstod att han skulle vara trygg och nyfiken med stort självförtroende. Det var spännande att se reaktionerna vid överraskningsmoment, skrammelljud, obehagligt underlag samt hur han reagerade på närmande person utklädd i stor hatt, solglasögon och stor rock. Tuff liten kille som stod framför mig och använde både sitt larmade och varnande skall.
Vi avslutade med skott och vi kunde glatt konstatera att testet gått som förväntat, där jag kände mig otroligt stolt att ha en så skön personlighet i denna vovve.
 
Jag rekommenderar alla att göra detta spännande test på sin hund, och jag har genomfört det med samtliga av mina små hårbollar (som jag kallar dem)
Hunden måste ha fyllt 1 år, och "skott-momentet" är frivilligt tillägg.
- Nadja Öström"

Intresserad av att anmäla till BPH

Intresserad av att anmäla till BPH här hittar du olika platser i sverige där det kommer att arrangeras under året 2022
https://www.skk.se/sv/uppfodning/mentalitet/beteende-och-personlighetsbeskrivning-hund-bph/Anmalan/

 Vi hoppas på att kunna anordna BPH-dagar på en eller ett par platser i landet. Här är också alla bolonkor välkomna! Dock har de mattar/hussar som är medlemmar i klubben förtur (och får dessutom en stor del av anmälningsavgiften tillbaka).