Kontakta styrelsen

Du som önskar svar på frågor, har funderingar och ideer att dela med dig av
vänligen maila till styrelsen@srtbk.se  så kommer styrelsen att behandla frågan så snart som möjligt.
Frågor av vikt för föreningen kommer att diareföras och behandlas på nästkommande styrelsemöte.

 

Styrelsen 2023 

 

Birgitta Schéle

Ordförande

styrelsen@srtbk.se

Birgitta_Schele

Birgitta har under de senaste dryga 40 åren haft hundar. Sällskap, jakthundar, vallhundar har alla varit viktiga i familjelivet. Det stora intresset av att skapa, utveckla och förbättra har varit en röd tråd både i arbetet (företagsekonomi och affärsutveckling) och på fritiden.

Mycket glädje, och även tuffa utmaningar, har det varit under åren med älskade hundar. Vardagsliv fyllt av fyrbent kärlek, både i skog och mark och i soffan. Att se en tilltänkt avelskombination växa fram i verkligheten. Ett oändligt antal resor i glatt sällskap till utställningsringar runt om i landet. Tidigare med grupp-tävlan i toppen på SKKs ”Årets Uppfödare” lista (med våra Irländska Settrar), de senaste åren till mer lättsamma och familjära Bolonka-utställningar. Att samarbeta med veterinärer, forskare och uppfödare för att hitta lösningar på genetiska problem som dyker upp, domaruppdrag i England, utlandsresor för att hitta avelshundar, och framför allt alla helt oförglömliga händelser! som att glömma hunden hemma, efter 3 mil komma på att det är tomt där bak i bilen, vända och hämta hund, åka till Jönköping och hunden vinner ett BIS (Best In Show) över 4500 hundar. Eller när det ordnades en ras-special hemma på gården, med 120 anmälda hundar, ännu fler människor, och när vi sitter och äter frukost tillsammans med domarna, 40 minuter innan bedömningen börjar ser vi plötsligt 150 får ute i trädgården, i utställningsringarna…. får och lamm överallt…..! 

Många av de bästa upplevelserna, många av de bästa vännerna finns i våra liv tack vare hundar. Och visst är det väl så…. ”Det bästa hos människan är hunden”

 

 

Jenny Thompson

Ordinarie ledamot

Sekreterare & Aktiviteter

styrelsen@srtbk.se

Jenny_Thompson

Jag heter Jenny Thompson, är pensionerad rektor sen 12 år och bor i Skyttorp, Uppsala. 

Hundar har alltid funnits i min familj. Min första egna hund, en Cairnterrier, köpte jag då jag var 17 år och hade så småningom 2 valpkullar. Sedan 1976 har jag haft Bouvier Des Flandres, 5 blev det totalt. En valpkull blev det också. Tävlade en del i bruksgrenarna spår, rapport och lydnad. En av hundarna blev champion i spår. Har figurantutbildning i MH, det är dock några år sen.

Nu har jag 2 underbara, glada, pigga, tuffa och lättlärda Bolonkor, Tova 6 år och Wilma 1 år. Tova fick 2 valpar i nov-22, småttingarna har nu flyttat till nya familjer. Har tränat agility och lydnad med Tova. Det blev dock inga tävlingar pga Covid-tiden. Wilma har startat med en grundkurs i kontakt/lydnad och vi väljer fortsättning i vår.

Jag se fram emot ett år med stort engagemang och många aktiviteter i Bolonkaklubben!

 

 

Ingrid Faste

Ordinarie ledamot

Redaktion, Medlemmar & Aktiviteter

styrelsen@srtbk.se

 

 

 

Ann-Britt Johansson

Ordinarie ledamot

Kassör

kassor@srtbk.se

Ann_Britt_Johansson

Hej!
Ann-Britt Johansson heter jag och bor på vackra Visingsö. Jobbar halvtid i hemtjänsten här ute. 

Hundar har vi haft för flera år sen. Vi skulle inte ha nån mer hund! Tjoflöjt, vem kunde låta bli? Pratade med min goa vän Suss, och sen var det klart! En Bolonka skulle vi ha! Maken tyckte från början att de var små (har haft Golden tidigare). Gissa vem som mest skämmer bort vårt lyckopiller Boss?

Hämtade hem honom i augusti-22 och vi är helt sålda! Jag jobbar gärna med ekonomi, maken har enskild firma. Sen vill jag väldigt gärna lära mig mer om Bolonka, ställer gärna upp och hjälper till både här och där! Vill väldigt gärna prova på utställning, får se om jag vågar! Likaså Nosework! 

Jag tycker det ska bli väldigt roligt och komma med i styrelsen, och tackar för förtroendet!

 

 

Nadja Öström 

Ordinarie ledamot

Redaktion & Aktiviteter

styrelsen@srtbk.se

Nadja_Ostrom

Hej!

Mitt namn är Nadja Öström och min första bolonka, Snickers förälskade jag mig i 2015. Jag visste inte då hur engagerad och förtjust jag skulle bli i denna fantastiska ras. Det blev utställningar i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Polen, Tyskland, Lettland, Litauen och ursprungslandet Ryssland. Vi har även pysslat med agility och Rallylydnad samt genomfört BPH.

Jag blev så engagerad att jag numer har 3 bolonkor hemma och även föder upp i en liten skala. Mina 3 hänger med mig överallt där det är möjligt att ha dem med. Jag har varit egenföretagare över 30 år, ordförande i ett stort förbund och även tidigare ledamot i Bolonkaklubben. Mitt bidrag är att med min snabbhet och lust se till att saker blir gjorda.

Tack för förtroendet att bli invald som andre suppleant!

 

Berit Allberg

Valberedning/Ledamöter

Sammankallande 1 år

Agneta Skarstig

Valberedning/Ledamöter

Sammankallande 2 år 

Elva Vigfusdottir

Valberedning/Ledamöter

Sammankallande 1 år

Marielle Ekholm

Revisor

Urban Prytz

Revisor

Sara Nordin

Revisorsuppleant

Birgitta Schéle

Avelsråd

avel@srtbk.se

Annika Mehlqvist

Avelsråd

avel@srtbk.se